Bekdemirekşi Ortaokulu

Vizyon: Biz; Bütün öğrencilerinin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Misyon: Sevgi, saygı, hoşgörü çemberinde; Yaratıcı,üretken, kaliteli yaşamayı felsefe edinen bireylerin oluşturduğu; Çağdaş ve iyi bir okuluz.

Başarılar:

Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Okulumuz öğretmenleri ticari taksi veya özel araçları ile gelmektedir. tüm öğretmenlerimiz Kastamonuda ikamet etmektedir.
Sportif Etkinlikler: HER TÜRLÜ SOSYAL,SPORTİF VE ŞENLİKLERE OKULUMUZ KATILMAKTADIR
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 46 Öğrenci

WEB - https://bekdemireksiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - BEKDEMİREKŞİ KÖYÜ EKŞİOĞLU MEVKİİ EKŞİOĞLU KÜME EVLERİ NO: 5 TAŞKÖPRÜ / KASTAMONU

Kütüphane Kitap Sayısı :1510
Öğretim Şekli :Normal ( HER SINIFTAN 1 ŞUBE BULUNMAKTADIR. BUNDAN DOLAYI HER BRANŞTAN 1 ÖĞRETMEN (NORM) BULUNMAKTADIR.

Yerleşim Yeri - Kastamonu_Taşköprü sınırlarına yakın bir bölgede kurulmuştur. Ilgaz Dağları’ndan doğan Kızıldere Çayı´nın geçtiği Derebeysibey köyünden Alatarla köyüne kadar uzanan vadinin Ağcıkavak denilen bölgede yer alır. Kuzeyinde Alibeşe köyü, güneyinde Derebeysibey köyü, doğusunda Obrucak köyü, batısında Ortabeysibey köyü bulunur. Kastamonu´ya ve Taşköprü´ye asfalt yolu bulunmaktadır.

Ulaşım Okulumuz Kastamonu İli Taşköprü ilçesine bağlıdır. Ancak şehir merkezinden Tosya yolu—Elyakut—Akdoğan—Karaş yolunu takip ederek kısa yoldan ulaşım sağlanabilmektedir. Bu yolun büyük bir kısmı bakım çalışmalarından geçmiş olup şehre mesafesi 18 km dir. Yol asfalt olup okulumuza öğretmenler ticari taksi veya özel araçlagelmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl:18 km İlçe:33 km